EspaEuropean Union

EVENTS

HOMENEWSEvents50 years Diesel Technic

50 years Diesel Technic

13.09.2022Events
50 χρόνια Diesel Technic
Η Diesel Technic Group φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1972, και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας κατασκευάζοντας μηχανικά μέρη και αξεσουάρ. Ο πυρήνας φιλοσοφίας της εταιρείας είναι να αναπτύσσει/σχεδιάζει ανταλλακτικά με εγγυημένη ποιότητα για συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές και να εξασφαλίζει την ομαλή προμήθεια των προϊόντων της σε παγκόσμια κλίμακα.
 
Με πλήρη τεχνογνωσία και συνεχή συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο διανομής και πελατών, η Diesel Technic αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη πλήρους εξυπηρέτησης ο οποίος θέλει να βλέπει την επιχείρησή σας και τα οχήματά της να κινούνται αδιάκοπα.
 
Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι/διανομείς της Diesel Technic στην Ελλάδα, και σε εμάς θα βρείτε αφθονία κωδικών και προϊόντων της εταιρείας για φορτηγά
 

Δείτε την εορταστική εκδήλωση της εταιρείας που διοργανώθηκε και έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις της. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν  παράλληλα μαθαίνοντας, μέσα από μια πλειάδα ψυχαγωγικών & εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

  • Low Prices
  • Quality
  • Reliability

CONTACT US

Pontou 62 B Kteo, 54628, Thessaloniki, Greece
Phone: 0030.2310.754382
Fax: 0030.2310.754086
Open Location Map