ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ Α.Ε. "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ"

Η εταιρεία "STERGIDIS" εγκαινιάζει την επίσημη πρώτη της, στον κλάδο διάθεσης ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo το 1986 με τον Δημήτριο Στεργίδη. Έναν άνθρωπο που οραματίστηκε μια μεγάλη εταιρεία στο χώρο των ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo. Η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετική πρόοδο, φτάνοντας σήμερα στο σημείο να θεωρείται από τις σημαντικότερες στην αγορά.

Αρχικά η εταιρεία είχε την έδρα της στην Ν. Ιωνία Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας με την διάθεση ανταλλακτικών φορτηγών Volvo στην τοπική αγορά και αργότερα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μετά από 15 χρόνια λειτουργίας και την αλλαγή της νομικής της μορφής, η εταιρεία έρχεται στα χέρια του Αθανασίου και Γεωργίου Στεργίδη. Καταφέρνει να εδραιωθεί πλέον σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα ξεκινά να δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό. Το 2016 πραγματοποιήθηκε η αγορά νέων ιδιόκτητων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων επί της οδού Πόντου συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. και το 2017 ολοκληρώνεται  η μεταφορά της σε αυτές. Το 2019 οι ανάγκες κατευθύνουν το Δ.Σ προς την αλλαγή εταιρικής μορφής και αποφασίζεται η τροποποίηση της υπάρχουσας εταιρίας σε Ανώνυμη Εταιρία-Α.Ε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo.Η μακροχρόνια συνεργασία με αυτές τις εταιρείες όπως Bosch,DieselTechnic,Slp,Dayco,Euroricambi,Lemforder,ZFGroup,Dinex,Omp,Vernet,Wabco,Knorr Bremse,Titanx,DanaGroup,Sachs,Delpi,Hella,Mekra,Meritor,Sanden,Timken,Trucklite,Vignal και πολλές άλλες,είχε σαν αποτέλεσμα την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και οικονομικών aftermarket ανταλλακτικών Volvo καθώς και τη δημιουργία μεγάλων προσφορών.

Το εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων που εφαρμόζουμε βασίζεται στην ανάπτυξη δικτύου διανομής νέων ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo και στη δραστήρια εμπορική τους προώθηση, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και προχωρώντας πάντα ένα βήμα μπροστά έτσι ώστε η κάλυψη κάθε απαίτησης να είναι εφικτή.

Οι υπερσύγχρονοι, άνετοι και οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι σε συνδυασμό με το άρτια τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό δίνουν στην "STERGIDIS" τη δυνατότητα να συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς την ανοδική της πορεία στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά του ανταλλακτικού για φορτηγά Volvo.

ΣΤΟΧΟΙ

Η βελτίωση της εταιρικής μας ταυτότητας το 2013 με το μότο EXPERTS IN VOLVO PARTS (ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά Volvo) και η αλλαγή το 2019 της νομικής μας μορφής σε Ανώνυμη Εταιρία, προσδίδει κύρος και αξιοπιστία θέτοντας έτσι ακόμη περισσότερους και μεγαλύτερους στόχους όπως:

  • Την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, καλύπτοντας όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις στα ανταλλακτικά Volvo για φορτηγά
  • Περαιτέρω στελέχωση εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού
  • Περαιτέρω επένδυση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, Ε-commerce,B2B όπως αυτοματοποίηση τιμολόγησης ηλεκτρονικών παραγγελιών
  • Ανάπτυξη λογισμικού ERP για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των δεδομένων


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ "STERGIDIS"

H "STERGIDIS" (ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά Volvo) λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό και στέκεται έμπρακτα δίπλα σε κάθε συνεργάτη στον τομέα των ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo, με κατάλληλη τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση .Η εταιρεία διεκδικεί καθημερινά την εμπιστοσύνη κάθε επαγγελματία στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών Volvo. Δεν δηλώνει απλά ότι είναι προσηλωμένη στην ποιότητα και την ασφάλεια, το τεκμηριώνει με αξιόπιστα κριτήρια, εξελισσόμενη συνεχώς μέσα από τις πιο αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης,αναβάθμισης και ενημέρωσης.

Επενδύει συνεχώς στην έρευνα και παρακολουθεί κάθε φάση της παραγωγής των ανταλλακτικών Volvo έως και τη διάθεσή τους στην αγορά, ενώ μια ομάδα ειδικών εργάζονται κάθε ημέρα με πάθος και τεχνογνωσία. Επιπρόσθετα οργανώνει τεχνικά σεμινάρια από τα εργοστάσια κατασκευής όπως και επισκέψεις σε αυτά προκειμένου να διαπιστωθούν τα υψηλά στάνταρ κατασκευής των ανταλλακτικών.

Χαρακτηριστικά μας είναι:

  • H υψηλή διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo
  • H έγκαιρη εισαγωγή ανταλλακτικών απο το εξωτερικό
  • Η δυνατότητα online αγορών από το STERGIDIS Β2Β WebShop

Όλοι αυτοί οι λόγοι μας ξεχωρίζουν στην αγορά των ανταλλακτικών φορτηγών Volvo και συνέβαλαν στο να συγκαταλέγεται η "ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ" σήμερα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Εταιρική Παρουσίαση-Στεργίδης Α.Ε.

  • Χαμηλές Τιμές
  • Ποιότητα & Αξιοπιστία
  • Μεγάλη Γκάμα Ανταλλακτικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pontou 62 B Kteo, 54628, Thessaloniki, Greece
Phone: 0030.2310.754382
Fax: 0030.2310.754086
Ανοίξτε το Χάρτη